Zelf je hypotheek regelen

Execution only hypotheek

Een hypotheek regelen doe je niet even snel, je zit er jaren aan vast en zomaar even omzetten kan je een hoop geld kosten. Toch kun je als je genoeg kennis hebt over hypotheken en financiële zaken een execution only hypotheek regelen, wel dien je vooraf een test te doen om te kijken of je daadwerkelijk de kennis in huis hebt. Door zelf een hypotheek te regelen kun je veel geld besparen, en je bent niet gebonden aan bepaalde tijden want je bepaald dit zelf.

Altijd begeleiding

Wil je een execution only hypotheek bij de hypotheekmakelaar.nl zonder adviseur, dan sta je er echt niet helemaal alleen voor. Omdat er gebruikt gemaakt kan worden van wel 30 verschillende aanbieders is de makelaar voor hypotheken een onafhankelijk bureau die altijd voor de voordeligste oplossing zoekt voor je. Heb je toch hulp nodig of zijn er onduidelijkheden dan staan de specialisten altijd voor je klaar, op deze manier heb je niet het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat.

Execution only hypotheek

Wordt steeds vaker aangeboden

Een execution only hypotheek wordt steeds vaker aangeboden, je bespaart hiermee heel veel geld. Het enige wat van je gevraagd wordt is een aantal uur van  je vrije tijd, en natuurlijk kennis over financiën en hypotheken. Er zijn natuurlijk wel spelregels waar je rekening mee moet houden, de AFM eist wel dat je een kennistoets doet. Aan de andere kant bespaar je er wel veel geld mee, dit kun je mooi voor andere dingen in je huis gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *