Welke haard past het beste bij jou?

Je bent er helemaal uit. Je wilt een gashaard kopen, maar welke past dan het beste bij jou, jouw huis en jouw interieur. Een gashaard brengt in ieder geval heel veel sfeer in jouw woonkamer en dat is waar je naar op zoek bent. We vergelijken in dit blog twee types met elkaar, zodat jij een goede keuze kunt maken voor de gashaard die bij jou past. 

Faber gashaarden

De meeste mensen kennen de eerste Faber gashaarden wel. Faber is al sinds 1844 specialist op het gebied van gashaarden. Ondertussen houden ze het niet alleen daarbij en hebben ze ook elektrische haarden, pellet kachels en houtkachels in hun assortiment. Ben je op zoek naar vakmanschap, hoge kwaliteit en de nieuwste technologie? Dan kun je het beste kiezen voor een Faber gashaard. Voor ieder interieur is er wel een passende haard te vinden. Met de nieuwe generatie Log Burners is het vuur realistischer dan ooit te voren. Meer dan bij andere technieken. 

Dru haarden

Ben je meer op zoek naar een gashaard met een unieke vormgeving? Dan zijn Dru haarden meer iets voor jou. Dit merk combineert innovatieve technieken samen met een bijzonder uiterlijk. Dru haarden staan bekend om het Eco Wave systeem. Met dit systeem behoudt je een mooi vlammenspel als je de brander lager zet. Zo houd je de juiste sfeerbeleving in je woonkamer. Dit is ook nog eens energiezuinig, wat betekent dat je met deze eco-stand wel 50% procent op jouw energierekening bespaart. 

Heb jij jouw keuze voor een gashaard al gemaakt? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *