Weg met die houten plank als vensterbank

beton cire vensterbank

Al vele jaren wordt er gebruik gemaakt van een houten plank om als vensterbank te dienen, soms heeft de plank een afgewerkte voorkant waardoor deze een iets betere uitstraling heeft. Toch blijft het een houten plank en niet meer dan dat, voor de verandering zijn er ook vensterbanken die zijn betegeld. Al met al een niet erg unieke uitstraling voor je prachtige woonkamer, maak daar nu met een beton cire vensterbank een einde aan. De vensterbanken maken je woon of slaapkamer strak en modern, maar doen ook hun werk uitstekend als vensterbank.

De perfecte vensterbank

Je hebt je woning helemaal verbouwd en de muren prachtig laten behandelen, strakke kozijnen die natuurlijk vragen om een beton cire vensterbank. De unieke uitstraling van de vensterbank zorgt ervoor dat je niet alleen een mooie vensterbank hebt maar een die eruit ziet alsof die van natuursteen is gemaakt. Voordeel van deze materialen is ook, dat je met de plantjes water geven je niet bang hoeft te zijn dat er water op komt. De natuurstenen toplaag is bestand tegen water, je hoeft dus geen speciale aanpassingen te doen om de vensterbank te kunnen plaatsen.

beton cire vensterbank

Op maat maken van je vensterbank

Een beton cire vensterbank heeft als fijne bijkomstigheid dat ze eenvoudig op maat te maken zijn, afkorten doe je met een knipschaar of wanneer je het elektrisch wilt doen met een cirkelzaag. Bij het bevestigen van de vensterbank heb je geen schroeven of een boormachine nodig, met montagekit is deze goed te bevestigen. De High Tack montagekit garandeert een goede hechting met de onderlaag, waarop je de vensterbank bevestigd. Bij twijfels of vragen, kun je specialisten van isodeco.nl raadplegen die je alles kunnen vertellen over deze prachtige vensterbanken en het verwerken ervan in verschillende ruimten van je woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *