Wat is eigenlijk een epoxytafel?

epoxy

Je hebt het wellicht al vaker gehoord, een schitterende epoxytafel. Maar wat is dit nu eigenlijk? Online vind je onwijs veel mogelijkheden en het liefst zie jij er ook eentje in jouw eigen woning. Erg leuk, maar waar moet je op letten als je dit wilt hebben? Daarnaast zal je goed moeten kijken naar het prijskaartje. Wat dat betreft zijn er veel bedrijven die behoorlijk veel ervoor vragen. De hoogste tijd om een bedrijf te vinden die vakwerk én op basis van maatwerk graag voor je aan de slag gaat!

epoxytafel

Uniek en bovendien zeer prachtig

Een epoxytafel wordt als het ware gemaakt door middel van een boomstam wat gevuld wordt met epoxyhars. Dit kan gedaan worden door alleen de kleine gaten op te vullen met hars. Ook een complete “rivier” is mogelijk om te vullen. Dit wordt ook nog wel eens een riviertafel genoemd.

Het belangrijkste van deze tafel is dat het op de juiste manier gebeuren moet wil je het gewenste resultaat krijgen. Ga dus niet zomaar een bedrijf zoeken die denkt het te weten, maar zo een specialist. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje op de website van Designed by Dennis. Dit bedrijf denkt graag aan duurzaamheid en schitterende resultaten. Dankzij zijn kennis en vakwerk beschik jij over een epoxytafel welke uniek is en een eye catcher is in jouw woning! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *