Waarom kiezen voor een inloopdouche

inloop douche

Ten eerste wat is een inloopdouche? Kort gezegd is een inloopdouche een gelijkvloerse doucheruimte zonder beperking van randen en drempels. Een ruimte die typisch gezien niet een cabine omvat en waar je zo inloopt. Meestal wordt de inloopdouche ruimte met een glazen wand of een muurtje afgescheiden van de rest van de ruimte.

Waarom kies je liever voor een inloopdouche?

Een van de redenen waarom je liever kiest voor een inloopdouche in plaats van een traditionele douche cabine is omdat het hygiënisch is. Er zijn geen hoeken en randen waar vuil en aanslag zich in kunnen nestelen. Daarom is een inloopdouche gemakkelijk schoon te houden.

Daarnaast is een inloopdouche ook heel praktisch voor bijvoorbeeld senioren en mensen met een lichamelijke beperking omdat er geen drempels zijn. Een mogelijkheid is om in plaats van een muurtje of wand een geheel open ruimte te behouden, waardoor je makkelijk een stoel kunt neerzetten.

De inloopdouche als eyecatcher in jouw badkamer

De keuze in materialen en inrichting zijn tegenwoordig legio, zodat je jouw inloopdouche perfect aan kunt passen aan je eigen stijl en wensen. Zo kun je de grootte van de ruimte bepalen en welk type douchekop en accessoires je het liefste heeft. Je kunt het zo luxe maken als je wilt en zo kun je jouw eigen wellness ruimte creëren!

Kom je er niet zelf uit of wil je liever hulp bij het uitzoeken?

De mogelijkheden zijn zo breed dat het logisch is dat je hoofd ervan tolt. Daarom bieden veel winkels de mogelijkheid om zelf een kijkje te komen nemen in hun showroom. Dan kun je op je gemak rondstruinen en ideeën opdoen voor jouw droom badkamer.

Wil je daarnaast hulp bij de inrichting van je badkamer? Q1 Sanitair biedt een tekenservice aan waarbij met jou een plan wordt opgetekend van je droom badkamer en kunnen zij zelfs de montage van de producten aanbieden.

Je kunt een afspraak maken of Video-bellen.

Kijk voor alle mogelijkheden bij Q1 Sanitair.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *