Waarom ik koos om niet te gaan verhuizen

De afgelopen tijd hebben mijn vrouw en ik enorm getwijfeld om te gaan verhuizen. Mijn vrouw, Hannah, en ik zijn momenteel in verwachting van ons tweede kindje en als alles goed mag gaan zijn wij straks met zijn vieren. Omdat ruimte in een huis dan toch belangrijk is, hebben we de afgelopen tijd rondgekeken op de huizenmarkt. Helaas is het momenteel geen doen om een huis te kopen. Daarom hebben wij besloten om ons huis helemaal ‘gezin-ready’ te maken. Hoe?

Een extra kamer gecreëerd

Voor de baby hadden we een extra kamer nodig. Omdat we zelf graag op dezelfde verdieping willen slapen als de baby, gaat onze zoon van 4 naar zolder. We hebben aparte kamer op zolder gemaakt en een dakkapel laten plaatsen. Door het plaatsen van een dakkapel is de kamer een stuk groter geworden en heeft onze zoon ook gericht op de toekomst een mooie, grote kamer. Wil jij ook een dakkapel laten plaatsen? Bekijk dan eens de website van Verhoef Dakramen. Zij plaatsen dakkapellen, dakramen en Baskappelen. Lees hier meer.

Tuin kids proof

Onze zoon gaat steeds vaker buiten spelen. We hebben er voor gekozen om de inrichting van de tuin aan te pakken. Zo hebben we kunstgras geplaatst, zodat beide kinderen straks lekker kunnen spelen op het ‘gras’. Daarnaast hebben we een nieuwe schutting en poort laten plaatsen, zodat de kinderen niet zomaar kunnen ontsnappen aan de tuin.

Zo zie je dat je niet persé hoeft te verhuizen bij gezinsuitbreiding. Heb jij nog handige tips? Laat het ons dan weten, zodat we dit kunnen meenemen in de volgende blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *