Waarom herstofferen ook voor jou ideaal is!

Tijdens de covid pandemie zien we steeds meer aanvragen binnenstromen voor het herstofferen van meubels. Heel gek is dit natuurlijk niet als je er goed over na denkt. Want, we hebben met z’n allen heel, heel echt heel lang thuis gezeten. Dit was niet voor iedereen leuk maar het moest nu eenmaal. En we zien een gigantische trend in de meubelwereld. We leggen je uit wat we voornamelijk zien gebeuren.

Nieuw vs. oud

Wat we vooral terugzien in de tijd waarin we veel thuiszaten is dat we ons interieur helemaal zat waren. Waar de meeste mensen vroeger vaak vanuit werkt huiskwamen en blij waren om thuis te zijn, daar werden we dat nu zat. De muren kwamen op ons af en we zagen dag in dag uit dezelfde spullen en interieur. Dit zorgt er voor dat je jezelf ook sneller gaat vervelen en ergeren aan bepaalde dingen. En daarom leverde dit veel vertragingen op binnen de meubelwereld. Want, de aanvragen stroomden binnen voor die ene nieuwe gave bank of die mooie eetkamer stoelen. Dit zorgde er voor dat de levertijden gigantisch opliepen. Kies je dan voor nieuwe meubels of laat je jouw oude opknappen?

Opknappen

Doordat veel banken, stoelen en fauteuils niet snel genoeg geleverd konden worden zochten veel mensen alternatieven. Je kon namelijk ook niet zo eenvoudig langs een winkel omdat deze op afspraak waren of zelfs dicht. Daardoor zagen we veel online aankopen maar je zag niet van te voren wat je kreeg! Enorm spannend dus. En daarom zagen we dat veel mensen er toch voor kozen om hun oude meubels op te laten knappen door meubelstoffeerders. Meubelstoffeerder Breda gaf aan dat de aanvragen storm liepen. “Mensen waren op zoek naar een nieuw kleurtje of een goede opvulling zodat ze er weer jaren mee vooruit konden. En dat kon ik ze geven.”

Waar kies jij voor?

Als jij nu mag kiezen, kies jij dan voor een stoffeerder of juist nieuwe meubels? Laat het ons vooral weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *