Waarom een deurvastzetter in jouw woning niet mag ontbreken!

deurvastzetter

Een deurvastzetter is geschikt om deuren in een bepaalde positie vast te zetten. Een deurvastzetter biedt vele voordelen in jouw woning en daarom heb je deze ook zeker nodig. Wij leggen je uit waarom hij zo belangrijk is en niet mag ontbreken.

Hoe werkt het?

Met een deurvastzetter voorkom je een klapperende deur en beschadigingen aan de deur of woning. Met de deurvastzetter kan je jouw deur op een bepaalde plek vastzetten. Zo kan je hem op een kier zetten, maar hij kan ook volledig opengezet worden. Je zet de deur vast door het plaatje of de pen met je voet in te drukken en zo maak je hem ook weer los. Deurvastzetters bestaan uit één geheel en zijn eenvoudig met een schroef aan de deur te monteren. Om de juiste deurvastzetter te bestellen dien je naar de uitslag van de uitzetter te kijken. Dit is de afstand van de onderkant van de deur tot de grond, waar de deurvastzetter op vastgezet moet worden. Een deurvastzetter is dus voorzien van gebruiksgemak en is ideaal voor als je moet thuiswerken of voor in de zomer, als jij, de kinderen of je huisdier bijvoorbeeld het huis in- en uitlopen. Hierdoor voorkom je klapperende deuren en dus ook geluidsoverlast. De buren zullen op deze manier niet meer klagen en bovendien zullen kinderen hun vingers ook niet meer tussen de deur hebben. Je hebt deurvastzetters voor binnen- en buitendeuren, waarvan de deurvastzetters voor buitendeuren van RVS gemaakt zijn. Ook zijn ze in diverse kleuren leverbaar, namelijk wit, zwart en zilvergrijs. Hierdoor kan je de deurvastzetter kiezen die bij jouw deur en woning past.

De voordelen ervan

Een deurvastzetter biedt vele voordelen. Zo is het voorzien van een eenvoudige montage en bediening, aangezien je hem met je voet kan bedienen en hierbij niet hoeft te bukken. De vloer beschadigd ook niet vanwege de rubberen onderdop. Bovendien is deze onderdop ook nog eens te vervangen, dus als deze versleten is hoef je alleen de onderdop opnieuw aan te schaffen, wat veel geld bespaart. Ook heb je met de deurvastzetters van Toplock geen struikelgevaar, aangezien deze aan de deur gemonteerd worden. Dankzij de vastzetter gaat je deur en het slot langer mee en zullen kinderen ook hun vingers niet tussen de deur krijgen. Daarnaast kan je in alle rust en concentratie werken en voorkom je gedoe met de buren vanwege een klapperende deur. Ook kan de deur in iedere gewenste positie gezet worden, wat ideaal is voor de zomer. Als het dus in huis warm is, kan je de deur openzetten om koude lucht naar binnen te halen. Verder is een deurvastzetter eenvoudig te reinigen en beschikbaar met diverse stootuitslagen, waardoor ze voor wel iedere deur geschikt zijn. Daarnaast zijn de deurvastzetters van RVS ook nog eens geschikt voor buitendeuren en zijn ze in diverse kleuren beschikbaar. Met een deurvastzetter voorkom je dus schade aan je deur en kan je genieten van rust, terwijl je deur in de gewenste stand open staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *