Waar moet je op letten bij het verkopen van je woning?

Het verkopen van jouw woning is voor sommige niet zo makkelijk als het lijkt. Want, hoe zorg je ervoor dat jouw woning in de smaak valt? En wat moet je juist niet doen voor een bezichtiging? Om het je iets makkelijker te maken, hebben we diverse tips voor het verkopen van jouw woning op een rij gezet. Zo kom jij niet voor verassingen te staan!

Geef jouw woning een nieuwe, frisse look

Woon je al een lange tijd in deze woning? Dan kan het zomaar zijn dat de verf op de muren aan vernieuwing toe is. Zorg er in ieder geval voor dat je muren opgefrist worden, en dat je gebruik maakt van neutrale kleuren. Zo weet je in ieder geval dat het huis matcht bij verschillende smaken!

Creëer voldoende opbergruimte

Voldoende opbergruimte hebben is tegenwoordig écht een must! Laat aan jouw potentiele kopers tijdens een bezichtiging evenals op de foto’s, zien welke mogelijkheden jouw huis heeft met betrekking de opbergruimte. Het werkt ook goed om een inkijk te geven in de kasten (ruim hiervoor wel even de kasten op, of verplaats de inhoud naar een andere locatie tot het huis verkocht is).

Tip! Zorg in deze tijd voor een lege kast, waar je last-minute nog spullen in komt opbergen welke wellicht nog rondslingeren. Opgeruimde huizen verkopen beter 😉

Buitenruimtes zijn net zo belangrijk

Vaak vergeten mensen dat een buitenruimte net zo belangrijk is als de binnenruimten van een woning. Zorg er dan ook altijd voor dat ook de buitenruimtes worden opgeruimd. Probeer hier (indien mogelijk) nog een persoonlijke, gezellige draai aan te geven. Zorg eventueel voor nieuwe planten, verwijder onkruid en zet wat leuke lampjes aan. De potentiele kopers moeten natuurlijk wel zien hoe gezellig jouw tuin / balkon is!

Ga jij je woning verkopen? Maak dan gebruik van bovenstaande tips, en wie weet is binnen no-time jouw woning verkocht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *