Verschillende soorten regendouche koppen

Wil je je badkamer precies hetzelfde maken als die van het chique hotel waar je laatst verbleef? Dan zou een regendouche bovenaan je lijstje moeten staan! Douchen onder een regendouchekop is misschien een van de beste gevoelens, maar ken je de voor- en nadelen die ermee gepaard gaan? In dit artikel zullen we het hebben over verschillende soorten regendouchekoppen, zodat je een goed overwogen besluit kan nemen als je er een wil aanschaffen.

Wat is een regendouche?

Een regendouche is een plafond/wand douchekop die water strooit net als een motregen. Deze douchekoppen kunnen van elke vorm en grootte zijn, maar de functie is hetzelfde. Sommige van deze douchekoppen bieden ook een variabele snelheid van het water en je kan kiezen uit plastic en metalen opties op basis van je budget en wensen en behoeftes. Wist je dat er zelfs waterbesparende regendouche koppen bestaan?

Soorten regendouche

Je zult versteld staan van de soorten regendouchekoppen, want er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Hier zijn enkele veel voorkomende soorten die worden gebruikt in moderne en moderne badkamers.

Aan de muur gemonteerde regendouche

Als je niet op zoek bent naar een verbouwing van de gehele badkamer, dan is een aan de muur gemonteerde douchekop de juiste keuze. Je kan de bestaande douchekop vervangen voor de aan de muur gemonteerde regendouche, zonder de muren en andere delen van de badkamer te saboteren.

Paneel regendouche

De panele regendouche neemt onvermijdelijk wat ruimte in het plafond in beslag, maar het is een perfecte oplossing voor krappe badkamers. Deze panelen kosten meer, maar gaan goed samen met moderne badkamers, omdat het wordt gezien als een echte eye catcher.

Aan het plafond gemonteerde regendouche

Deze regendouche is op de moment de populairste vanwege de redelijke kosten en het mooie design. Plafond gemonteerde regendouchen zijn betaalbaarder dan panelen. Je zal het gevoel gelijk hebben dat je een luxe badkamer hebt. 

Waterbesparende douchekoppen

In deze tijd wordt er veel gekeken naar het milieu en probeert iedereen zijn steentje bij te dragen. Het is dan ook niet zo gek dat er op allerlei verschillende manieren water wordt bespaard, zo ook de komst van de waterbesparende douchekop. Bij Niebla.nl vind je diverse waterbesparende douchekoppen van een handdouche, een douchekop set, maar dus ook een waterbesparende regendouche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *