Vakantie is het beste met een gezonde geest

Het is heel leuk om uit te gaan en plezier te maken. Rumba is een van je favoriete dingen om te doen. Maar om het op een verantwoorde manier te doen, moet u bepaalde aanbevelingen opvolgen. Sommige jongeren denken misschien dat zij op het punt staan een saaie tekst te lezen, maar dit kan het verschil maken tussen leven en dood. De eerste regel is dat je je niet moet laten leiden door de beslissingen van anderen. Je voelt je misschien slecht omdat je weigert anderen te volgen. Vaak zullen je "vrienden" je aanmoedigen om wiet te proberen en na verloop van tijd kun je verslaafd raken en weed verslaving nodig hebben. Geloof me, dit is een proces dat u niet wilt meemaken en dat u kunt vermijden met een eenvoudig en krachtig "Nee". Als u beleefder wilt zijn, kunt u "Nee, dank u" zeggen. Maar je antwoord moet standvastig zijn. Het gaat om je gezondheid. Vergeet dat niet.

Wees voorzichtig met wat je drinkt

Als je met vrienden of vreemden op een openbare plaats bent, verlies je drank dan nooit uit het oog. Bij de minste verspreking kunnen ze een stof toevoegen die je kan doen flauwvallen. De beste manier om dit soort situaties te vermijden is een glas of thermosfles bij je te houden. Wanneer u iets gaat drinken, zorg er dan voor dat het uit een fles komt die verzegeld is tot het moment dat u het gaat drinken. Als u merkt dat de fles al eerder open was, is het niet raadzaam ervan te drinken, tenzij de fles afkomstig is van een bron waar u extreem veel vertrouwen in hebt. Als u de persoon die de drank serveert niet vertrouwt, kunt u altijd een biertje bestellen en het zelf ontkurken. Zo kun je samen met je vrienden iets gaan drinken terwijl je jezelf beschermt.

Laat je niet alleen in donkere ruimtes

De meeste aanrandingen gebeuren als iemand alleen gelaten wordt op een donkere plaats. Als u ergens heen moet met slechte verlichting en u hebt geen ander alternatief, raden wij u aan het gezelschap te zoeken van iemand die u vertrouwt. Een ander alternatief is om een taxi te bellen om naar uw bestemming te gaan. Het is veiliger dan alleen over straat lopen. Als het feest voorbij is, hou dan contact met een familielid op de terugreis. Laat ze het merk en model van de taxi weten die je neemt, evenals een beschrijving van de chauffeur. Moderne telefoons hebben een GPS-delingsfunctie. Stuur de coördinaten naar je familie zodat ze altijd weten waar je bent. Onthoud dat het van jou afhangt of je goed voor jezelf zorgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *