Thuiszorg makkelijk gemaakt!

senioren

Thuiszorg nodig? Meestal is er sprake van thuiszorg naarmate iemand ouder wordt. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je thuis zorg nodig hebt na een val, bijvoorbeeld wanneer je jouw been gebroken hebt. Met de juiste hulpmiddelen in huis, is het een stuk makkelijker om thuis de juiste verzorging te krijgen. In deze blog delen we enkele handige hulpmiddelen met je. 

Een hoog laag bed 

Ontvang je zorg aan bed? Dan is het volgens de ARBO-wetgeving vereist dat er een hoog laag bed aanwezig is. Dit bed is volledig in hoogte verstelbaar. Een zorgverlener kan je hierdoor makkelijk verzorgen, zonder te ver te hoeven bukken of laag te tillen. Ook is het voor de patiënt makkelijker om in- en uit te stappen. Een hoog laag bed is in de meeste gevallen elektrisch te verstellen. 

Een zorgmatras

Ben je de komende tijd veel aan bed gebonden? Het is voor ons lichaam niet gezond om lange tijd in bed te liggen. Dit kan verschillende gezondheidsklachten opleveren. Als je echter herstellende bent, is het vaak juist nodig om langere tijd in bed door te brengen. In dat geval is het verstandig om voor een zorgmatras te kiezen. Dit flexibele matras is luchtdoorlatend en waterafstotend. Het matras is makkelijk te reinigen en speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. 

Handig hulpmiddel: de rollator

Ben je tijdelijk (of voor langere tijd) niet in staat om zelf te lopen zonder ondersteuning? Een rollator kan uitkomst bieden! Met een rollator heb je altijd een steun bij je. Dit zorgt ervoor dat je mobiel blijft, zonder afhankelijk te zijn van een ander. 

Op zoek naar meer handige hulpmiddelen? Neem eens een kijkje op:
Well-Fair (hier vind je ook een aanbod seniorenbedden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *