Snel een woning of bedrijfspand te ontruimen? Zet een professionele ontruimer in

woning ontruimen

Een bedrijfspand of een woning ontruimen is iets dat vrijwel niemand voor het plezier doet. Vooral als je een woning moet ontruimen is het ook vaak zo dat hier een negatieve gebeurtenis aan ten grondslag ligt. Wanneer het hierbij gaat om een gehuurde woonruimte, dan kan de verhuurder uit zakelijke overwegingen helaas weinig aanvangen met de aanwezige sentimenten. Een woning zal dan in een vrij korte tijd ontruimd moeten worden, zodat deze klaargemaakt kan worden voor een volgende bewoner. Maar of er nu haast bij geboden is of niet; velen kiezen er toch wel voor om een woningontruimingsbedrijf in te zetten voor deze klus. Hieronder lees je enkele tips voor het maken van je keuze.

Waaraan voldoet een goede woningontruimer?

Er zijn in Nederland volop verhuisbedrijven en woningontruimers te vinden. Als je echter in zee wilt gaan met een ontruimer die kwalitatief goed werk levert, zoek dan iemand die aan deze voorwaarden voldoet:

  • Men gaat op een goede en vooral ook respectvolle manier om met de te ontruimen spullen.
  • Men heeft een goede reputatie en is in die zin een betrouwbare partner.
  • Men geeft de garantie dat men komt opdagen op de dag of dagen dat het werk verricht moet worden.
  • Men heeft een aanvullend dienstenpakket in petto voor situaties waarin dat nodig is. Hieronder lees je over een van de meest gewenste aanvullende diensten.
woning ontruimen

Een veel gewenste aanvullende dienst: desinfectie

Bij koopwoningen kun je het nog zien als een soort morele verplichting om de woning als vertrekkende partij netjes achter te laten. Gaat het echter om een huurwoning, dan geldt deze verplichting zelfs in absolute zin. De voorkeur gaat om die reden bij velen uit naar een ontruimingsbedrijf die alle vormen van desinfectie in het dienstenpakket heeft opgenomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *