Sfeervolle verlichting in huis

De verlichting in een huis kan voor een heel groot gedeelte de sfeer in huis bepalen. Er zijn dan ook heel veel verschillende soorten lampen die voor een fijne sfeer in huis kunnen zorgen. De een houd van warm licht, de ander houdt van een lamp die licht mooi afgeeft op de muur en iemand anders houdt weer van gekleurde lampen. Tegenwoordig zijn er verschillende lampen die ook verschillende kleuren kunnen aannemen, zo kan iedereen dit zelf kiezen. Wil je meer weten over deze lampen en hoe je hiermee sfeervolle verlichting kan creëren? Lees dan hieronder snel verder.

Verschillende soorten kleuren licht

We kennen allemaal wel de wat oudere led strips met een afstandsbediening, de led strip kan je ergens op vast plakken en met de afstandsbediening kan je dan de kleuren veranderen. Even later kwamen ook tv’s met mee kleurende verlichting aan de achterkant op de markt, toen kwamen we er met zijn alle achter dat het gebruiken van de verschillende kleuren licht voor heel veel sfeer en ook voor afwisseling in een huis kan zorgen. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten lampen die allerlei kleuren kunnen aannemen, van rood tot paars en van groen tot blauw.

Voor elke stemming een andere kleur

Met de Philips Hue lampen kan je door heel het huis de kleuren van de lampen aanpassen. Het is een “gewone” lichtbol die je in elke lamp kan bevestigen, met een app op je telefoon kan je deze lichtbollen allemaal een naam geven zoals bijvoorbeeld woonkamer en zo kan je elke lamp dan individueel aanpassen naar de kleur die jij wilt. Dit gaat heel erg makkelijk vanaf de app op je telefoon. Natuurlijk kan je ook altijd nog kiezen voor de “normale” kleur van een lamp als je geen zin hebt in kleurtjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *