Schitterende teksten op de muur

muurteksten

Iedereen kent wel de bekende spreuken die je kunt vinden op een tegeltje, maar wist je dat je deze ook als muurteksten kunt laten maken? Maak de leukste teksten om aan te brengen op de muur, kies het soort letter en het formaat wat je mooi vindt. Gesneden muurteksten kun je ook laten voorzien van een leuke afbeelding, op deze manier geef je de tekst nog wat kracht bij. Natuurlijk zijn de teksten in full colour te laten maken bij plakhetzelf.nl. 

Ook mogelijk met huisnummer

Met het gebruik van muurteksten ben je niet beperkt, je kunt werkelijk alle soorten teksten laten maken in de webshop. Heb je als bedrijf bepaalde adressen, teksten of cijfers dan is dit goed mogelijk om te gebruiken bij een tekst. Maar ook mooie gedichten is mogelijk, er zijn geen beperkingen bij teksten voor op de muur. Ook afbeeldingen erbij van planten, bloemen en dieren is mogelijk, zo kun je zelf de leukste teksten maken en aanbrengen op de muur.

muurteksten

Leuke teksten op scholen

Met muurteksten kun je natuurlijk ook scholen en andere openbare gebouwen opvrolijken, vaak zijn deze gebouwen niet echt een voorbeeld van decoratieve ruimtes. Met het gebruik van de teksten veranderd dit helemaal, kies een prachtige tekst met een leuke afbeelding en de ruimte ziet er al heel anders uit. Gelukkig zijn er ook verschillende kleuren beschikbaar, combineer dit leuk met de andere kleuren die in de ruimte aanwezig zijn om een prachtig effect te creëren. Op de website plakhetzelf.nl vind je de verschillende mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *