Railsystemen voor zowel thuis als zakelijk

Men moet de juiste rails op de juiste lengte vinden, uitvinden welke connector waar moet worden geplaatst en beslissen of het systeem met een afstandsbediening of met een wandcontactdoos moet worden bediend. Nee, railverlichting systemen zijn niet de gemakkelijkste vorm van verlichting om in huis te komen, maar wel de meest individuele vorm van verlichting die je kunt krijgen! En als beloning voor de taak om het systeem omhoog te krijgen, krijg je een verlichting die:

  • Gemakkelijk uitbreidbaar
  • Is volledig uniek en aangepast aan jouw persoonlijkheid
  • Kan worden aangepast bij herinrichting

Wanneer gebruik je een railsysteem in plaats van enkelhangende plafondlampen?

Meestal is de reden om een ​​railsysteem te kiezen boven plafondlampen dat je maar één kabeluitgang in het plafond hebt en één lamp niet de hele kamer verlicht zoals je zou willen.

Ongeacht het toepassingsgebied, particuliere woning of bedrijf, het is meestal de hoge flexibiliteit van het railsysteem die bepaalt dat men juist voor deze vorm van verlichting kiest. Railverlichting systemen zie je vaak in winkels, kantoren en andere werkplekken, omdat hier een grotere behoefte is om de locatie van de verlichting te kunnen veranderen. Om een ​​voorbeeld te noemen: het is uiterst praktisch in een kledingwinkel of café om de pendels en schijnwerpers te kunnen verplaatsen, afhankelijk van waar je op wilt focussen. Ook in musea waar de tentoonstellingen regelmatig worden gewisseld, is er behoefte om de verlichting op de tentoonstellingen te kunnen richten.

Railverlichting systemen maken zo een grote flexibiliteit in het lichtontwerp mogelijk. Niet alleen het gebrek aan stopcontacten maakt het lastig om het pand goed te verlichten. De architectuur – schuine kamers, verlaagde plafonds, donkere hoeken – kan ook voor uitdagingen zorgen bij het plannen van de verlichting. Met een railsysteem lost u deze problemen eenvoudig op, want railsystemen zijn naar wens te combineren, uit te breiden en aan te passen. Je kunt er ook schuine hoeken mee omzeilen – en dat allemaal met slechts één stopcontact. Als een ruimte is opgeknapt en het gebruik is veranderd, kunnen de op het railsysteem gemonteerde lampen met een paar simpele aanrakingen ook worden aangepast en verplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *