Prachtige drager

leren-handgreep.nl

Iedereen heeft in de woon of slaapkamer wel een plekje om foto’s of andere leuke dingen neer te zetten, met een plank aan de muur kun je neerzetten wat je wilt. Nadeel is alleen vaak die lelijke systemen om je plank aan de muur te bevestigen. Met een leren plankdrager ben je in een keer van dit probleem af, deze drager van leer is werkelijk schitterend om te zien en past in elk interieur. Op de website leren-handgreep.nl zie je de mogelijkheden met een drager van leer.

leren-handgreep.nl

Sterkte van het leer

Wil je een plank ophangen dan moet deze natuurlijk wel een klein beetje gewicht kunnen dragen. het leer wat is gebruikt voor de drager is 2,5 cm dik, hierdoor kun je de plank tot 20 kg belasten. Hierbij moet er wel gezegd worden als de juiste bevestigingsmaterialen worden gebruikt, wil je de plankendrager op een decoratieve manier ophangen? Kijk dan in de webshop van leren-handgreep.nl naar decoratieve schroeven om je unieke manier van ophangen compleet te maken.

Met of zonder plank in de webshop

Wil je een complete set dan kun je deze ook kopen in de webshop, zit er een plank bij dan wordt dit vermeld op leren-handgreep.nl. Heb je al een plank dan kijk je tussen de losse plankendragers in de shop, de kleur die is aangegeven is de werkelijke kleur. Een set bestaat altijd uit twee plankendragers, de lengte van je drager kun jezelf invoeren in het menu op de website. De bovenkant van de drager, wordt ongeveer 30 cm boven de onderkant van de plank bevestigt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *