My Floor Shop

vloer zetten

Een bezoek aan My Floor Shop zorgt voor inspiratie, zowel online als een bezoek aan de fysieke showroom. Ben je toe aan een nieuwe vloer? Is je vloerbedekking versleten of ben je uitgekeken op je oude tegels? Bekijk de hele collectie van de PVC visgraat vloeren en je ziet de prachtige uitstraling van net echt hout of steen. Het aanbod is groot, de vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en de prijzen zullen je bevallen. Je koopt hier een topproduct tegen een scherpe prijs. Naast het dessin kun je kiezen voor een verlijmde vloer of voor het kliksysteem. Kom naar de showroom voor inspiratie en advies, of kijk alvast online naar de opties. Ook bezoek aan huis (ter plekke advies op maat) van één van de vloerenspecialisten behoort tot de mogelijkheden.

My Floor Shop

My Floor Shop heeft jouw nieuwe vloer

Door vele jaren ervaring kan My Floor Shop iedereen aan een fraaie PVC vloer helpen. Zij weet wat mensen willen, waaraan men de voorkeur geeft en zij gaat met de trend mee. Belangrijk bij de aankoop van een vloer zijn:

–          duidelijkheid over de prijs, geen vervelende verrassingen achteraf;

–          de lange levensduur ook bij intensief gebruik;

–          het ruime assortiment, mensen willen graag wat te kiezen hebben;

–          vloerspecialisten om de vloer vakkundig te leggen.

Dit alles vind je hier terug. Wil je graag zelf de vloer leggen, geef het aan en er wordt een offerte voor je gemaakt voor het materiaal dat je nodig hebt.    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *