Muur trends

Als je bezig bent met een verbouwing heb je vast al nagedacht over hoe je jouw interieur wilt hebben. Eventueel hier wat hulp mee gehad of helemaal zelf via een moodboard en pinterest georiënteerd. Het hoeft namelijk niet heel moeilijk te zijn om een mooie interieur te hebben, je hebt er alleen wel een klein beetje een passie voor nodig. Als je iemand bent die graag met de trends mee doet heb je dit jaar genoeg leuke trends te pakken. Denk maar aan de industriële inrichting met de betonlook en stalen deuren. Ook de bohemian stijl met macramé is leuk om te volgen. Sterker nog, maak een mix van beiden en je bent wat origineler dan de rest.

Beton look

Beton cire is op het moment helemaal in. Je kan het gebruiken voor elke gewenste locatie zo kan je denken aan je keuken, badkamer en vloeren. We moeten natuurlijk ook niet het kleinste kamertje van het huis vergeten. Zo kan beton cire toilet ook een mooie natuurlijke uitstraling geven. Een mooie gootsteen van daadwerkelijk een steen, een mooie zwarte matte kraan er bij en ook dit kamertje is af. Als je het iets goedkoper wilt houden kan je ook gebruik maken van betonlook verf. Dit kan net zo mooi zijn maar het is goedkoper en sneller. Je kan de verf bij betoncire.shop bestellen.

Chalk paint

Met chalk paint kan je heel veel verschillende kanten op. Of je nu je muur wilt verven of een oude kast. Het is beiden mogelijk zonder het eerst te hoeve schuren. Vooral de kleuren van chalk paint geven vaak de doorslag om hiervoor te kiezen. Zo geeft de ene kleur een antiek tintje aan je meubelstuk en de andere kleur juist het luxe van een hotelkamer. Je kan chalk paint gemakkelijk bestellen bij chalkpaint.store.nl.

Velvet muur

Een muur die zacht is. Dit is nieuwe trend die we langzaamaan meer zullen zien. Behang van velvet. Ook hierbij heb je een hotel achtig gevoel wat dus vooral erg leuk is voor in je slaapkamer maar we gaan deze trend ook in restaurants zien. Velvet straalt luxe uit en kan je combineren met goud tinten. Ook bij velvet heb je genoeg keuze in kleuren. Dus of je nou blauw, rood of paars wilt. Het kan allemaal.

Koper en brons

Twee sterke kleuren, die een sterke uitstraling geven aan je interieur. Een ware eyecatcher in je huis. Koper en brons zijn niet alleen heel mooi voor op je want, het is ook heel mooi voor in je badkamer, keuken en toilet. Als je deze trend nog iets te gewaagd vindt, kan je er ook voor kiezen om te beginnen met koper en brons achtige accessoires.  Het is namelijk inderdaad een gewaagde kleur waar je het voor de rest rustig bij moet houden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *