Milieuvriendelijke woning

schuurwoning

Tegenwoordig denkt iedereen aan het milieu, maar op het gebied van het bouwen van woningen blijft het een beetje achter. Woningen worden nog gewoon gebouwd van steen en beton, ook de andere materialen zijn niet echt milieuvriendelijk te noemen. Door een schuurwoning te laten bouwen, ben je wel degelijk echt bezig met milieu. Niet alleen de materialen, maar ook de uitstraling van je woning past perfect in de natuur. Bij de ontwikkeling van je woning wordt met de omgeving rekening gehouden, je huis gaat als het ware op in de omgeving. Tot in de puntjes wordt de woning naar je wensen ontwikkeld.

Zichtbare structuur 

Het systeem wat wordt gebruikt bij de bouw van de houten woningen is kenmerkend, de constructie die vrijdragend is wordt vervaardigd van Fins vurenhout. Dit vormt direct de zichtbare structuur van de woning, de uitstraling is modern en je kunt eenvoudig de indeling maken. Het plaatmateriaal wat wordt gebruikt is damp open, het glas is van triple glas waardoor je een perfecte isolatie hebt. De woning is energiezuinig en aan de andere kant heb je een prachtige uitstraling vanaf de buitenkant. Het glas wat wordt gebruikt wordt niet in kozijnen geplaatst, maar direct in de houten constructie. 

schuurwoning

Kolommen en liggers

Voor de constructie worden zware liggers en kolommen gebruikt het oude systeem met schoren om vormvaste driehoeken te creëren is losgelaten. Omdat je de contractie en het hout blijft zien heb je een unieke woning, opvallend dat alles ook open is dus veel licht in de woning. Omdat alles flexibel is in te delen, kun je eigenlijk maken wat je wilt. Welke woning ook gemaakt wordt, iedere woning is maatwerk naar de wensen en het budget wat er voorhanden is. Je bent een met de natuur, het uitzicht wordt niet verstoord door stijlen en dorpels van een kozijn. Enorme panoramische puien staan garant voor een perfect uitzicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *