Keuken van je dromen

eiland keukens

Voor heel veel mensen is het hebben van een keuken met een eiland een droom, eiland keukens zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies je ervoor om naast een bar, ook een kookgedeelte in de bar te plaatsen dan is dit mogelijk. Ook wordt er vaak gekozen om er een snijgedeelte van te maken, om zo meer werkruimte te creëren. Een bar zorgt ervoor dat je er ook aan kunt eten, als gezin zit je altijd knus bij elkaar en geniet van dat moment van de dag.

Geschikt voor de kleinere keukens

Het gebruik van eiland keukens is niet alleen weggelegd wanneer je een grote keuken hebt, in een kleinere keuken met beperkte ruimte zijn ze ook heel goed te plaatsen. Het is niet perse noodzakelijk dat je een groot eiland in de keuken plaatst, ook met een kleiner exemplaar kun je er enorm veel plezier van hebben. In het eiland worden ook vaak kasten geplaatst, het is dus niet alleen erg gezellig je hebt ook nog eens meer opbergruimte.

eiland keukens

Geen afzuigkap meer boven het eiland

Voorheen waren eiland keukens al even populair als ze tegenwoordig zijn, nadeel was alleen dat je altijd met de afzuigkap boven het eiland zat. Waar je probeerde een open ruimte te creëren, werd dit afgesneden. Tegenwordig zijn er bij nuvakeukens.nl verschillende eilanden waar geen afzuigkap meer nodig is, deze zit namelijk geïntegreerd in de kookplaat. Alle luchtjes van het koken worden direct afgezogen zodat deze niet in de keuken verspreid worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *