Je woning weer als nieuw

De badkamer en de keuken worden in de meeste gevallen betegeld, maar wil je iets anders en uniek hebben dan is betonstuc zeker aan te raden. Je creëert er een andere look mee, iets wat iemand anders niet heeft en het ziet er zeer strak uit. De stuc op cementbasis wordt met een waterafstotende coating afgewerkt, waardoor het perfect is voor ruimtes waar je met water bezig bent. Omdat je geen naden hebt zoals voegen bij tegels, krijg je een zeer fraaie en strakke ruimte. Stukadoor Rotterdam is dé specialist voor het aanbrengen van betonstuc in de verschillende ruimten.

Stukadoor Rotterdam

Perfect voor in de keuken

Omdat er wordt gewerkt met een waterafstotende coating is betonstuc perfect om in de keuken aan te brengen, de uitstraling die de stuc geeft is uniek. Het schoonhouden van de stuclaag is zeer eenvoudig, meer dan een  vochtig doekje heb je niet nodig. Bij het aanbrengen is het niet perse nodig dat de oude tegels verwijderd worden, dit scheelt een hoop rommel en ook reduceert het de kosten. De tegels kunnen dienen als een strakke onderlaag, daarna wordt door stukadoor Rotterdam de betonstuc aangebracht.

Kleuren zijn ook mogelijk

Betonstuc wordt vaak in een grijze tint aangebracht, veel mensen willen namelijk een betonlook in de badkamer of keuken hebben. Maar wil je een andere kleur betonstuc laten aanbrengen, dan kan stukadoor Rotterdam dit natuurlijk ook voor je verzorgen. Wel is het aan te raden in een kleine ruimte zoals een toilet, geen drukke kleuren te nemen omdat dit de ruimte vaak nog kleiner maakt. Hoe lichter de kleur, hoe groter de ruimte oogt. Ook voor de woonkamer wordt de wandafwerking steeds populairder, kies een mooie kleur die bij je interieur past en je hebt de perfecte afwerking voor je kamer. Op de website stukadoorvannederland.nl vind je hierover alle informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *