Is jouw tuin al zomerklaar?

Is het buiten lekker weer? Dan is het fijn om in de tuin te zitten. Niets is zo vervelend als een volgroeide heg of een klimop die boven de schutting uitkomt. Hiervoor kun je natuurlijk een hovenier inhuren maar je kunt het ook zelf doen. Waarvoor kun je eigenlijk nog meer terecht bij een hovenier? Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Tuinonderhoud

Natuurlijk is de basis van een hovenier dat hij elk soort tuin voor je kan onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weghalen van het onkruid, het snoeien van de struiken en het knippen van de heg. Beschik je over een grote tuin maar heb je geen zin om je hier mee bezig te houden? Een hovenier neemt graag je tuin onderhanden. Zo ziet je tuin er binnen mum van tijd weer spik en span uit. Je kan hiervoor bijvoorbeeld hovenier in Zwolle of een hovenier in Dronten voor inschakelen.

Tuinontwerp

Ben je uitgekeken op je huidige tuin en wil je iets compleet anders? Je kan tegenwoordig bij een hoveniersbedrijf ook terecht voor een nieuw ontwerp van de tuin. In samenwerking met een ontwerpbureau kunnen zij een ontwerp voor je maken die naar jouw wens is. Wil je een traditionele tuin of ga je liever voor een moderne tuin? Het is allemaal mogelijk. Natuurlijk is een nieuwe tuin wel een behoorlijke investering. Echter kun je dit met de verkoop van je huis weer deels terugverdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *