Hoe zorg je goed voor je tuin?

huis

Of je nou een regenton aanschaft, de planten bemest of zoveel mogelijke dieren in je tuin wenst, de combinatie daarvan maakt je tuin op zijn mooist. Hoe dankbaar is het wanneer jij door jouw toedoen het leven in jouw tuin tot een fraai geheel weet te maken?

De tuinartikelen die je in een tuin artikelen webshop kan kopen helpen je daarbij. Het liefst willen we immers dat wat we aanschaffen – beslist ook in de tuin – zo lang mogelijk meegaat en zo lang mogelijk mooi blijft. 

Een goede snoeischaar is een van de tools die zeker niet mag ontbreken wanneer je je tuin wilt onderhouden. Bij Felco weten ze hoe je snoeischaren moet maken. De beroemde Felco 16 is speciaal ook voor linkshandig gebruik. Comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange garantie. Het bovenmes en geschroefd ondermes zijn uitgevoerd in hoogwaardig gehard staal. Alle onderdelen kunnen worden vervangen. Deze Felco 16 snoeischaar is met name geschikt voor middelgrote/gemiddelde handen. Ben je op zoek naar een snoeischaar voor grote handen, kies dan de Felco 9.

Bij het zorgen voor je tuin komt ook veel lichamelijke inspanning kijken. Zorg daarom voor een stevige schoen om rugklachten te voorkomen. De Grisport Camino zijn mooie instapper werkschoenen zonder veters met een lichtgewicht kevlar tussenzool. Deze Camino van Grisport heeft een kruipneus voor extra bescherming bij het stoten. De Camino is voorzien van een comfortabele cambrelle voering en heeft een uitneembare inlegzool. Deze werkschoenen zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Heb je toch liever een paar grisport instappers zonder kruipneus? Neem dan de Grisport Trace, het alternatief op de grisport camino alleen dan zonder kruipneus.

Zorg goed voor je tuin door gebruik te maken van biologisch gewasbescherming.Biologische gewasbescherming is de bestrijding van schadelijke organismen in het gewas middels de inzet van natuurlijke vijanden van de schadelijke organismen, biologische gewasbeschermingsmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen van natuurlijke oorsprong (GNO). Met behulp van biologische gewasbescherming houd je ziektes en plagen in je teelt onder controle met meer teeltopbrengsten en een gezond gewas als resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *