Hoe verf je een schuur?

Dus je probeert de boerderij te creëren die perfect is voor een ansichtkaart: groene velden, een goed onderhouden vijver, een aantrekkelijk hekwerk, een oude grijze schuur met verweerde gevelbekleding … wacht, wacht even!

Of het nu uw doel is om van uw boerderij een mooi voorbeeld van landelijk leven te maken, of u moet dat utilitaire gebouw gewoon jarenlang bruikbaar houden, een nieuwe verflaag kan het verschil maken. Maar welke tools heb je nodig om deze klus te klaren? Welk voorbereidend werk moet er worden gedaan? Lees verder voor unieke schuur verven tips

Evalueren en repareren

Voordat u naar de ijzerhandel rent en meerdere liters felrode verf koopt, moet u rekening houden met de werkelijke toestand van uw schuur. Ervan uitgaande dat uw schuur fundamenteel gezond en bevredigend vierkant is – zo niet, dan moeten deze problemen vóór het schilderen worden opgelost – richt uw aandacht op de feitelijke muren waaraan u gaat werken.

Evalueer de gevelbekleding van uw schuur grondig: is een verflaag voldoende om de schuur in topconditie te brengen? Controleer op gebroken of verrotte delen van de gevelbekleding die mogelijk moeten worden vervangen, en voer vervolgens de nodige reparaties uit om ervoor te zorgen dat uw verfbeurt niet verloren gaat aan hout dat niet lang meegaat. Andere dingen die u moet overwegen om te vervangen voordat u gaat schilderen, zijn onder meer ramen, raambekleding, ventilatieopeningen en deuren. Als ze allemaal in goede conditie zijn, ga dan verder!

Voeg de verf toe

Afhankelijk van het type verf dat u koopt, kunt u verwachten dat 1 gallon ongeveer 300 vierkante voet ruimte beslaat.

Een zeer grote schuur kan vele liters nodig hebben. Het label van uw verf kan een hoger aantal suggereren, maar verouderd schuurhout zal vaak meer verf nodig hebben dan u verwacht om een goede dekking te krijgen, dus reken erop dat u extra nodig heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *