Hoe lang duurt het om een accu van een elektrische fiets op te laden

Zoals we weten hebben elektrische fietsen een grote markt en een vrij goede verkoop en vraag in zowel Europese landen als Aziatische landen. Europese landen als Duitsland en Nederland, die de grootste kopers van elektrische fietsen zijn, maken zich grote zorgen over de vervuiling van hun omgeving.

Deze elektrische fietsen hebben ook duurzame batterijen nodig, zodat ze kunnen werken. Terwijl de berijder ze nodig heeft als hij of zij moe is van het peddelen.

Uit het onderzoek van Alexander Kunst naar elektrische fietsen in 2019 blijkt dat 54% van de respondenten in het onderzoek aangaf dat zij bij de aanschaf van een elektrische fiets letten op de accucapaciteit.

Volgens het onderzoek van Jang Seob Yoon in Zuid-Korea werd de verkoop van elektrische fietsen met lithium-ion batterijen> in de periode 2013-2017 geschat op 252 miljoen dollar.

Tijd die nodig is om een batterij van een elektrische fiets op te laden

Het opladen van de accu’s van elektrische fietsen varieert van accu tot accu en van fiets tot fiets en de hoeveelheid stroom die wordt verbruikt. Het kan 4 tot 6 uur duren om een batterij van leeg tot vol op te laden. Maar het is niet altijd nodig dat een elektrische fiets er 4 tot 6 uur over doet om volledig opgeladen te zijn.

Hieronder worden enkele elektrische fietsen genoemd waarvan het opladen van leeg naar vol in minder dan of gelijk aan 6 uur gebeurt:

E-Bike M6L

Deze elektrische vouwfiets heeft een accu met een spanning gelijk aan 36V en met een capaciteit van 8,55Ah. Bestaat uit een standaard lader van 2 ampère die de accu in 4 uur volledig oplaadt tot ca.

E-Bike H6L

Deze elektrische vouwfiets heeft een accucapaciteit van 8,55Ah met een voltage van 36V.

Met een standaard lader van 2 ampère laadt u de accu in ongeveer 4 uur op. Deze fiets is ook draagbaar, want uit de naam kan men afleiden dat hij kan worden opgevouwen en onder de bureautafel kan worden bewaard.

SINCH Opvouwbare Ebike

Deze elegante vouwfiets heeft een uitneembare Lithium-ion accu met een spanning van 48V en een capaciteit van 14Ah. Met een standaard snellader van 48V, 3 ampère snellader, laadt de fiets op tot 100% in 4-5 uur. Met 750W (piek) 500W (aanhoudend) 48V borstelloze motor waardoor de batterij handmatig kan worden opgeladen door te trappen.

Fiets kopen bij een fietsenwinkel in Enschede

Er zijn talrijke fietsenwinkels in Enschede, een stad die bekend staat om het winkelen. Enkele van de bekende winkels in Enschede voor het kopen van een fiets staan hieronder vermeld:

● Fietsenwinkel Landewé Enschede:

Deze winkel biedt fietsen in alle categorieën, van elektrische fietsen tot kinderfietsen. U kunt er ook fietsen leasen.

Enkele van de best verkochte en beste fietsen van deze winkel zijn:

1. ID PHANTOM 65

2.Gazelle Grenoble C8 Hmb

● Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede:

Dit is ook een bekende winkel vandaag de dag die fietsen verkoopt in Enschede die tal van fietsen aanbiedt waaronder verschillende categorieën van elektrische fietsen tot mountainbikes en alle mogelijke categorieën. Enkele van hun speciale fietsen staan hieronder vermeld:

1.Cannondale 29 M Habit Neo 3+

2.Cannondale 650 M Treadwell

  Het opladen van een batterij van een elektrische fiets kan 2 tot 6 uur duren, maar in de huidige alomtegenwoordige wereld van technologie is de oplaadtijd korter geworden en is er vooruitgang geboekt op een zeer effectieve manier, zodat fietsgebruikers hun fiets handmatig kunnen opladen tijdens het rijden door te trappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *