Het kiezen van het juiste deurbeslag voor uw woning!

deurbeslag

Wat is deurbeslag eigenlijk?

Wanneer de term deurbeslag valt, weten veel mensen niet wat de betekenis is van dit woord. Deurbeslag is de verzamelnaam van alles wat op een deur kan zitten. Dit kan dus de deurklink zijn, maar ook de deurbel, het schild, de rozetten etc. vallen onder deurbeslag. Naast het feit dat deurbeslag erg functioneel is, zorgt deurbeslag ook voor de juiste stijl in een huis.

Verschillende soorten en stijlen in deurbeslag

Deurbeslag valt onder te verdelen in deurbeslag voor binnen-en buitendeuren. Zo kan een deurkruk voor een binnendeur niet functioneren als deurkruk voor een buitendeur, omdat deze doorgaans van ander materiaal zijn gemaakt. Ook moet er bij deurbeslag voor buitendeuren rekening worden gehouden met het rozet of het slot en eventueel de deurbel en brievenbus. Bij het deurbeslag voor de binnendeur wordt er naast de deurkruk zelf ook veel aandacht besteed aan de rozet dat op de deur komt. Vaak komt de keuze uit op een ronde of vierkante rozet in dezelfde stijl als de deurkruk.

deurbeslag

Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze in de verschillende soorten en stijlen van het deurbeslag. Populaire stijlen zijn tegenwoordig het retro jaren 30 deurbeslag, de eenvoudige jaren 20 deurkrukken, de blijvende tijdloze modellen en het opkomende industrieel zwarte deurbeslag.
Vooral deze laatste soort deurbeslag is in de afgelopen jaren een enorme stijgende trend geworden onder de deurbeslagen.

deurbeslag

Industrieel zwart deurbeslag

Waardoor industrieel zwart deurbeslag zo enorm populair is geworden is terug te leiden naar de officiële doorbraak van industrieel zwart deurbeslag in 2018 en de industrieel zwarte badkamertrend in 2019. Vervolgens zijn er allerlei verschillende stijlen ontstaan met een industrieel zwarte categorie, zo ook in het deurbeslag wat tot op de dag van vandaag een enorme trend is.

Het huidige assortiment van www.modern-deurbeslag.nl speelt goed in op deze opkomende trend. Een website gespecialiseerd in het industrieel zwarte deurbeslag met een specifiek assortiment. De deurklinken binnen het gehele assortiment zijn vervaardigd uit rvs304 voorzien van een zwarte (RAL9005) poedercoating. Deze coating heeft een iets grovere structuur waardoor het stoere industriële karakter extra tot uiting komt. Tevens zorgt deze poedercoating voor een betere krasbestendigheid ten opzichte van bijvoorbeeld gladde lak. De perfect stijl voor het inrichten van uw huis volgens de huidige trend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *