Het dak vernieuwen van je woning

dak

Aan het comfort in je woning kun je tegenwoordig veel zelf doen, door te isoleren en gebruik te maken van dubbel glas creëer je al flink meer comfort. Maar veel mensen vergeten het dak te isoleren, terwijl dat een essentieel punt is van je woning. Door een slecht geïsoleerd dak gaat er in de winter veel warmte verloren, en in de zomer komt er veel warme lucht binnen zodat het niet aangenaam koel is in de woning. Laat je het dak isoleren door dakisolatie Leusden, ben je er ook zeker van dat je energierekening minder wordt, je hoeft in de winter namelijk minder hard te stoken. 

Minder geluid in je woning

Met een goede isolatie op het dak, heb je ook minder last van geluidsoverlast. Veel mensen vergeten dat er door een slechte geisoleerd dak veel geluid de woning binnenkomt. Dakisolatie Leusden zorgt voor een combinatie van soorten isolatie, dat er zowel aan comfort en geluid wordt gedacht tijdens het isoleren. Door gebruik te maken van twee soorten isolatieplaten, krijg je het beste resultaat. Ook in de zomer profiteer je ervan, je woning blijft namelijk koeler omdat de warme buitenlucht niet meer in de woning komt. 

DakIsolatie Leusden

Het dak afwerken met dakbedekking

Nu in je woning door dakisolatie Leusden het comfort is verhoogd, wil je er ook langdurig gebruik van maken. Werk je het dak af met normale dakbedekking, kun je er vanuit gaan dat je 10 jaar later weer aan het slopen bent ondanks dat er 30 jaar wordt gezegd wanneer je dak wordt bedekt. Door het gebruik van dakbedekking van ECB ben je er verzekerd van dat je de eerste 50 jaar het dak niet hoeft te vervangen, tevens is de dakbedekking onderhoudsvrij zodat je niet ieder jaar controle hoeft uit te voeren of de dakbedekking nog wel goed is. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *