Eenvoudig bedienen van je zonnescherm

Somfy buismotoren

Vandaag de dag worden de meeste zonneschermen niet meer met de hand in of uitgerold, elektrische bediening is niet zoals het vroeger was luxe. Met Somfy buismotoren is het voor iedereen mogelijk om het zonnescherm, de rolluiken of markiezen elektrisch te bedienen. Echter zijn de motoren wel uitgerust met de nieuwste technieken, zo stopt de motor als er een obstakel wordt gesignaleerd in de baan van het omhoog of omlaag gaan van het scherm.

Verschillende soorten motoren

Voor de verschillende mogelijkheden zijn er ook andere Somfy buismotoren beschikbaar, gebruik je bijvoorbeeld de motor veel in de avond of de nacht zijn er extra stille motoren verkrijgbaar. Op deze manier stoor je de buren niet als je de rolluiken elektrisch dicht doet. De motoren hebben eigenschappen die toepasbaar zijn voor allerlei soorten rolluiken en schermen, hoe groter en breder het scherm is hoe krachtiger de motor moet zijn om deze te kunnen bedienen. Op deze manier zijn er een aantal opties en mogelijkheden waaruit je kunt kiezen bij de motoren.

Somfy buismotoren

Kies de motor die bij je rolluiken past

Natuurlijk is er niets belangrijker dan het gemak wat de Somfy buismotoren bieden, niet meer met de hand je rolluiken bedienen maar het gemak ervaren dan elektrische bediening. Wist je dat er motoren zijn die automatisch je scherm naar binnen rollen als het begint te regenen, zo geavanceerd is vandaag de dag de techniek. Ook de anti inbraak module is een module die veel wordt gebruikt, zo heb je naar wens vele verschillende mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *