Duurzame raambekleding

Duurzaamheid vinden we steeds belangrijker. En dat is het ook. Om beter te zorgen voor de wereld waar we met elkaar in leven, heeft dit onderwerp heel veel aandacht nodig. Als het om raambekleding gaat, denk je wellicht niet meteen aan duurzaamheid. Maar bij het maken van een keuze voor bepaalde raambekleding kun je ook een duurzame keuze maken. Denk hierbij aan houten Abachi jaloezieën en jaloezieën op maat

Houten jaloezieën passend bij woontrends 2021

Je vindt natuurlijke materialen steeds meer terug in ons interieur. We willen thuis steeds meer één zijn met de natuur en beter voor onze leefomgeving zorgen. Houten jaloezieën zijn bij uitstek de raamdecoratie, waarmee je een natuurlijke en duurzame keuze maakt. Hout is een natuurlijk materiaal wat lang mooi blijft en tijdloos is. Abachi jaloezieën zijn gemaakt van Abachi hout. Dit houtsoort is beter bestand tegen temperatuurverschillen en vocht. De woontrend van 2021 is het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Zo zie je ook het gebruik van riet en bamboe terug in raambekleding, kleden en overige woonaccessoires. Zo haal jij de natuur in huis. 

Kleurtrends van 2021 

Als we dan naar de kleurtrends kijken, zie je daar het natuurlijke ook terugkomen. Voor 2021 zijn aardse warme tinten helemaal in. De kleur van het jaar is Brave Ground. Dit is een neutrale en warme kleur die rust brengt in elke kamer waar je hem aanbrengt. Voor een rustige uitstraling in jouw interieur kun je het beste aardse tinten met elkaar combineren. Wil je wat meer kleur in huis brengen? Zorg dan bijvoorbeeld voor een mooie opvallende contrastkleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *