De mogelijkheden van een tuinkamer

Een extra kamer in je tuin als uitbreiding van je huis, hoe handig zou dat zijn? Iedereen heeft wel eens ruimte tekort, en vaak moet er dan een creatieve oplossing bedacht worden. Een extra kamer in je tuin kan dan voor jou de ideale uitkomst zijn, want tuinkamers kan je zowat voor alles gebruiken.

Een tuinkamer geeft je meer ruimte

Je kan een tuinkamer gebruiken als een extra luxe schuur, om de tuingereedschap, fietsen of andere dingen die je niet in huis wilt bewaren, in op te bergen. Als je al een buitenruimte in je tuin hebt voor dit doel, dan kan een tuinkamer ook dienen als een extra slaapkamer.

Extra slaapkamer voor logees

Een ander groot voordeel van tuinkamers is namelijk dat het een extra slaapkamer biedt voor bezoekers of familieleden. U kunt een vriend laten logeren in het weekend, of uw kind laten overkomen tijdens de vakantie. Op deze manier hoeft u uw huis niet te overbevolken. Als je geen slaapkamer tekort hebt, dan hebben we nog wel een paar goede idee├źn voor een extra kamer.

De whisky kamer

Voor alle whiskyliefhebbers kan een tuinkamer de ultieme mancave worden. De whisky kamer is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om na een dag hard werken achterover te leunen en in stijl te ontspannen; van je favoriete drankjes en snacks tot luie fauteuils en een biljarttafel.

Muziekkamer

Als je muzikaal aangelegd bent, dan richt je je tuinkamer in als muziekkamer, met een versterker en luidsprekers om mee te spelen. Je kunt hier ook aan nieuwe nummers werken, met alle inspiratie van de natuur om je heen. Het grootste voordeel van een muziekkamer die niet in of aan het huis vastzit is dat niemand last van het geluid heeft. 

Kantoor in de schaduw

Met de corona toestand is thuiswerken steeds vaker de norm, dus een tuinkamer als kantoor gebruiken is dan natuurlijk een voor de hand liggende keuze. Doordat je kantoor niet in huis zit heb je alle rust en kan je je volledig focussen op je werk. 

Wat zijn jouw plannen voor een tuinkamer van www.vanvanee.nl? Laat een reactie achter waarvoor jij je tuinkamer zou gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *